Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Vaše prve i omiljene knjige...
staro
  (#5 (permalink))
maqa
Iskusni forumdžija
maqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 17.05.2006.
Poslednji login: 22.09.2008 21:02
Pol: Žensko
Godine: 30
Odgovor: Vaše prve i omiljene knjige... - 19.05.2006, 22:57

Citat:
kati kaže:
crna strela,nikada necu zaboraviti tu knjigu, ne znam ko je pisac. volim sve bajke jos uvek i poslednji mohikanac je knjiga zbog koje sam danima plakala
robert luis stivenson je pisac.... citala je i ja kao mlada i zapamtila

elem, ja ceo zivot u knjigama...naucila sam da citam na copicevoj "jezevoj kucici", te mi je to najdraza knjizica..ili bolje reci slikovnica...
kako sam rasla, tako sam se davila u knjigama... bila je neka edicija knjiga bajke svih naroda sveta..pa je tu bilo i africkih i kojekakvih jos egzoticnih zemalja.. uf, kako sam uzivala u tome...
a onda vec pomenuti kusan "lazes, melita", "uzbuna na zelenom vrhu", "koko u parizu" ... "tajna zelenog pecata" hane ozogovske je dugo bila hit kad smo imali npr. deset godina...
a sa pubertetom smo se davili u ediciji knjiga "hit-junior" - ko nije procitao "strklja hockerica se fiksa" taj je bio niko i nista i tako...
e da, i adrijan mol...
uffff, bas mi se sve te knjige sada citaju

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice