Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Priche iz skolskih klupa..
staro
  (#4 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 23:23
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Priche iz skolskih klupa.. - 25.03.2006, 02:35

Heh, evo prvo cega sam se setila je profesor likovnog koji je imao 103 godine, a izgledao kao da ima 143... ali original kao Pantelija Topalovic. Nije usao u ucionicu a da ne kaze: "Otvor'te prozore da vam ne umrem na sred casa"

Zatim profesor muzickog. Kakav lik. "Ko se prijavi za hor automatski ima peticu" Prijavilo se vise od pola odeljenja. Hor naravno nikada nije formiran, niti odrzan, ali smo mi prijavljeni imali petice. Na njegovim casovima je bilo izmedju 5 i 6 ljudi. Covek je sedeo, slusao svoj gramofon i zmureo. Na muzicko smo isli samo kad su nam se igrale karte, mazali nokti, kad je napolju bio kijamet ili kad smo ucili za sledeci cas. Ja u stvari i ne znam kako su ovi ostali dobili ocene.

Secam se upoznavanja sa profesorkom engleskog. My name is Jovan, my name is Branko, my name is Ana... itd, a onda cujes odjednom "My name is Majkl"... mi se okrenemo, engleskinja ponovi "Majkl?", a Majkl kaze "... Pa da, Majkl, Milos - to je to."

I, evo, setila sam se i Petrovog pitanja koje je uputio profesorki srpskog. "Profesorka, kako bi vi logicno nastavili ovaj niz: Mesec - Mesecina, Merkur - ?" Do kraja godine ga je izbacivala sa casova.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice