Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Uveden porez na roštiljanje!
staro
  (#6 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 15:28
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Uveden porez na roštiljanje! - 08.04.2007, 20:35

Evo ja sam danaz zagadio vazduha bar za 40 eura ko ne i vishe .. Najvolijem parchiche od vrata onako prosharano i piletji bataci ...

Da je danas proleteo helihopter iznad Belegisha ja mislim da bi se raspao ... ako nije danas pushteno u vazduh samo odande ugljendioksida koliko iz TE Obrenovac u grejnoj sezoni nishta nismo uradili... Ozonska rupa je povechana za par kilometara, a nivo mora je usled otopljavanja porastao za nekoliko centimetara... A sve zbog jednog vikend naselja pored sela u Sremu (Jel to Srem josh uvek?)...

Zamishljam sledechu situaciju... Leti helihopter sa poreznicima, i nakon preleta preko njiva (koje srechom ne pali niko s prolecha) nailazi na Belegish..

Poreznik1 (zabezeknuto): - Imamo ochitavanja na IC senzoru...

Poreznik2: - Shta kaze senzor? Jel veliki roshtilj, il je neko samo malo bacio kobasice na zzicu?

Poreznik1(uplasheno):-Mmmm..mislim..da bi bilo bolje da pogledate.....

Poreznik2(trepchuchi):- ... NEverovatno..selo... a ic ochitava da je ispod nas vulkan...ili shumski pozzar......

Pilot:- ... Gospodine!.. Bolje da krenemo nazad, motor pochinje da se gushi zbog vishka ugljendioksida...

A onda slika iz zgrade kontrole leta. Kontrolori u centrali napregnuto slushaju izveshtaj pilota sa terena..

Kontrolor: -Let 21312 shta se deshava??

Pilot unezverenim glasom, u pozadini se chuje glasni povici poreznika..: -Kontrola, helihopter gubi visinu ... motor se gushi ...... u kabini se oseti miris..

Kontrolor: -Miris chega?!! Let 21312 molim vas izveshtaj! Kakav se miris osecha? Benzin? Paljevina??

Pilot (sada verch glasom pomirenim sa sudbinom):- miris...... miris pechene slanine....(prekidaju ga urlici poreznika u agoniji) - Aaaaaahhhh slechi visheeeee.... gladni smo!!

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice