Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Otrgnuto od zaborava!
staro
  (#10 (permalink))
A6quattro
Legenda
A6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimum

Član od: 19.09.2006.
Poslednji login: 31.10.2008 17:12
Pol: Muško
Godine: 45
Odgovor: Otrgnuto od zaborava! - 07.04.2007, 02:52

Mila moja, ne umem da ti pozelim laku noc, jer celo moje bice zeli da je veceras sa tobom. Da lezis pored mene i da zagrljeni cekamo jutro.
Kako da ti kazem lepo sanjaj kad zelim sve tvoje snove? Kako da ti kazem i odem u prazan i hladan krevet, koji pripremih za nas dvoje.
Kako da odem, a pisao bih ti celu noc...? Laku ti noc zelim mila moja. U mislima cu te doneti i poloziti u nas krevet. Ususkacu te i leci cu pored tebe. Milovacu to drago lice, sapnucu ti koliko te volim. Govoricu ti kako si lepa i nezna zena koju volim.

Saptacu ti nezno dok te ne prevari san. Tada cu ti poljubiti oci i pored tvog uzglavlja cekati jutro . A ti ces mirna i ushicena ploviti svetovima ljubavi, svetovima smiraja, i vecite ugode. Laku noc ljubavi moja, za sva vremena i za svetove. Veceras cu moliti za tebe, jer noc je prijatelj zaljubljenih... Molicu veceras mesec da te cuva, vetar da bude nezan sa tobom , a zvezdama cu govoriti koliko te volim. I ako se probudis u noci, osluhni i cuces vetar kako ti sapuce koliko te neizmerno volim. Ljubim te za laku noc mila, poljupcem dugim i neznim. Veceras cu moliti za nas voljena moja, jer je noc prijatelj dvoje koji se vole… Oprosti mi ljubavi sto ti ne pisah veceras jer zeleo sam da pretvorim sebe u tvoju nocnu haljinu. Trenutak u kojem podrhtavam i mirisem, koji je uvek caroban i drukciji kao neponovljive slike stvaranja.

M.

nomen est omen

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice